Direct geld op je rekening, dat kan!

Bij een financiƫle tegenslag moet je vaak naar je spaarrekening teruggrijpen. Als het saldo daar te laag staat dan kom je mogelijk in problemen. Niet als je dit artikel volledig leest. We geven hier enkele tips hoe je toch direct geld op je rekening kan krijgen. Je hoeft er zelfs niet voor uit je huis te komen. Uiteraard spreken we over een lening bij een bank. Maar als je aan de voorwaarden voldoet dan moet je geen problemen verwachten.

Leen hier direct geld!

De voorwaarden bij een bank zijn vrij eenvoudig. Je moet meerderjarig zijn en over een vast inkomen beschikken. Een bank zal altijd het risico berekenen in een klant. Dat wil zeggen dat ze zekerheid willen dat je de lening zonder probleem kan terug betalen. Denken ze dat dat niet zal lukken, dan krijg je ook geen lening. Hoe kan je een bank overtuigen op dat vlak? Daar je inkomsten en uitgaven aan te tonen. Overhandig ze enkele loonfiches en documenten van andere leningen, mocht je die hebben. Dan kunnen ze de cijfers tegen mekaar leggen en zien of je een goede kandidaat bent of niet.

Maar we gaan ervan uit dat er nog voldoende marge is om te lenen. Je kan tot 1/3e van je inkomsten uitgeven aan leningen. Dat is toch al een flink bedrag. Als je samen met je partner leent dan verhoogt dat bedrag nog eens. Dus je hebt al een grote kans op slagen. Je kan ook zelf de berekening doen als je wil. Via de online lening simulatie die elke bank op hun website heeft, kan je zo aan de slag. Geef een bedrag in dat je wenst te lenen en kies het aantal maanden dat de afbetaling moet lopen. Je krijgt direct een resultaat te zien. Daar zijn ook de kosten al bij inbegrepen.

Op elke dienst die je afneemt bij een bank moet je helaas kosten betalen. Zelfs voor een zichtrekening en bankkaart. Bespaar dus wat geld door een bank te kiezen waar die kosten zo laag mogelijk zijn. Ook voor leningen kan je dat doen. Let op het JKP (Jaarlijks Kosten Percentage) en betaal zo minder af per maand. Alles wat je in eigen zak kan houden is natuurlijk goed voor jou.

Leen hier direct geld!

Vraag de lening aan via een bankkantoor in de buurt of via de website van de bank. Beide is mogelijk dezer dagen, welke je voorkeur dus heeft. De aanvraag indienen wil nog niet zeggen dat je al een goedkeuring hebt. Die krijg je als de bank over alle documenten kan beschikken en deze kan verwerken. Eens ze zeker zijn dat je nog niet aan het maximum zit om te lenen, kan je groen licht verwachten. Enkele dagen later krijg je het geld op een rekening naar keuze.