Direct geld nodig? Start meteen je online aanvraag!

Zit je in een situatie waar je direct geld nodig hebt. Kan bij ieder van ons gebeuren. De facturen wachten niet, we krijgen ze maandelijks in de bus. Maar de inkomsten kunnen dit niet altijd aan. Je hebt eens een onverwachte kost en daarbovenop nog een nieuwe factuur. Om verdere kosten te voorkomen moet je dan met een oplossing zien te komen. Via het internet kan je de zoektocht starten en ook beƫindigen. Hoe je dit aanpakt ontdek je in dit artikel.

Leen hier direct geld!

Een onverwachte herstelling aan je wagen of aan je woning zijn twee redenen waardoor je direct geld nodig hebt. Deze redenen zijn een van de meest voorkomende, maar je kan waarschijnlijk zelf een aantal oorzaken bedenken waarom je geld nodig hebt. Een oplossing is vaak dichter bij, dan je zou denken. Familie of vrienden is altijd een optie, maar niet altijd de beste keuze. Als er hier problemen opduiken dan is de relatie ook geschonden. Reden te meer om dat te voorkomen dus. Een bank is hier een degelijke en veilige oplossing. Zij hebben ook heel wat diensten die prima kunnen dienen om een snelle lening op te zetten.

Een persoonlijke lening is een optie, maar hier moet je al minstens 2500 euro gaan lenen. Heb je minder nodig, dan wil je niet blijven afbetalen voor een te hoog bedrag. Kies dan voor een minikrediet of minilening. Hier leen je van 50 euro tot 1000 euro. Hiermee kan je veel zaken betalen en hoef je je dus geen zorgen meer te maken. Ook handig aan een minilening is dat de kosten al op voorhand vastliggen. Je weet dus precies hoeveel je moet terug betalen. Ook de termijn van afbetaling ligt al vast. Bijvoorbeeld, als je 50 euro wenst te lenen dan betaal je 4 euro kosten en moet je 54 euro terug betalen aan de bank. Voor jou als klant en de bank is dit een zeer duidelijke afspraak.

Ga je toch voor een andere soort lening, let dan goed op het JKP dat de bank vermeld. JKP staat voor Jaarlijks Kosten Percentage. Hoe lager dat percentage is, hoe minder jij moet terug betalen. En die gedachte moet je altijd hebben als je een lening wenst aan te gaan. Alvorens de online aanvraag te doen van de lening, kan je eerst een simulatie uitvoeren. Ga hiervoor via de website van de bank op zoek naar de pagina waar je een lening simulatie kan uitvoeren. Je moet daar een bedrag invullen en het aantal maanden van afbetaling. Als resultaat zie je een bedrag met de kosten inclusief. Dat bedrag zal je maandelijks moeten afbetalen. Verhoog of verlaag dat bedrag als je meer of minder wil afbetalen.

Leen hier direct geld!

De aanvraag kan je online indienen door al je gegevens in te vullen en door te sturen naar de bank. Het is even wachten op antwoord, maar als je groen licht krijgt dan ontvang je ook snel het geld van de bank.